MIRROR LINK, MIRACAST, AIRPLAY, WIDI UNIVERSAL, ACCESORII WIFI / 3G

MIRROR LINK, MIRACAST, AIRPLAY, WIDI UNIVERSAL, ACCESORII WIFI / 3G

MirrorLink este tehnologia care permite conectarea telefonului la un monitor auto sau la o unitate dvd instalata in bordul autoturismului  si care poate afisa continut audio, video, poze.


De asemenea, pentru anumite telefoane exista posibilitatea de a transfera integral meniul si continutul telefonului. Putem reda direct din telefon pe monitorul original al masinii aplicatii precum Google Maps, Harti, Facebook, YouTube, etc. Practic tot ce este pe smartphone, sunet, imagine, va fi transmis catre ecranul masinii si sistemul audio


Puteti instala aplicatii care citesc parametri masinii dumneavoastra prin OBD si puteti transfera acest continut pe display-ul mare al masinii.


Puteti asculta muzica stocata in memoria telefonului sau posturi radio online, totul fiind redat prin boxele masinii.


Puteti folosi navigatia telefonului pentru a ajunge la destinatie.


Permite integrarea si conectarea telefoanelor smartphone la navigatia originala a masinii(necesita interfata video) sau la oricare alt ecran color al unei unitati multimedia cu intrare auxiliara audio video. Continutul video se reda direct in monitor iar cel audio in boxele masinii.

 

Prin simpla conectare a unui cablu este permisa sincronizarea completa cu ecranul telefonului. Practic tot ce este pe smartphone, sunet, imagine, va fi transmis catre ecranul masinii si sistemul audio. Telefon va fi incarcat in acelasi timp.

7 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

7 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator